Nyhedsbrev fra Lokalsamfundets bestyrelse, marts

posted Mar 10, 2013, 9:12 AM by Rune Asmussen

Først vil vi gerne takke for opbakningen omkring Egnsteatrets besøg. Det var rigtig dejligt med fuldt hus. Alt i alt må arrangementet betegnes som en succes – en festlig forestilling, hvor vi alle blev godt underholdt.

Overskuddet blev ca. 3500 kr, som nu kan gå i foreningens kasse.

Gymnastiksalen fungerede fint som ramme om forestillingen. Vi har ganske vist ikke fået en ibrugtagningstilladelse endnu, men vi regner med, at den snart kommer.

I øjeblikket arbejder vi videre med en henvendelse til LAG Randers i håb om at få nogle midler, så vi kan forbedre forholdene i og omkring gymnastiksalen.

Der er nu blevet malet fint i forhallen, i Havestuen og på første sal, og den arbejdskraft vi har fået stillet til rådighed til dette projekt, har afsluttet deres indsats i Langå.

Der er blevet rejst kritik af forslaget fra sidste nyhedsbrev om at få malet væggen op langs trappen – og dermed overmale kunsten på væggen. Dette er foreløbig sat på stand by, og vi foreslår, at der tages en beslutning om det på generalforsamlingen i september.

Brugerrådet har nedlagt sig selv, men erklæret sig villige til fortsat at hjælpe med forskellige ting – bl.a. kontingentopkrævningen. Vi takker for indsatsen indtil videre og for, at man stadig er parat med en hjælpende hånd.

Aase Enevoldsen har påtaget sig jobbet med at holde kaffeautomaten opfyldt.

I forbindelse med maling af væggene gik opslagstavlen ved indgangen i stykker ved nedtagningen. Planen er, at der i forbindelse med skilte- og opslagsprojektet skal komme en ny, så vi afventer at dette projekt kommer videre.

Vi undersøger også mulighederne for en informationsskærm i forhallen og for en offentlig kalender over begivenheder i huset.

Vi har fået en ny ”medarbejder” i huset, idet Kirsten Haslund er blevet ansat i et seniorjob som kulturmedarbejder.

Kirsten har selv følgende beskrivelse af sin funktion:

Har du brug for rådgivning, nye ideer, koordinering eller praktisk hjælp til et projekt eller arrangement i Kulturhus Langå, kan du f.eks. kontakte  Kulturmedarbejder Kirsten Haslund, (formand Foredrag i Langå og Fantasia , to foreninger i Kulturhuset). Skriv helst en mail kirstenhaslund@mail.dk eller ring tlf.86750023.

Til slut vil vi lige gøre opmærksom på, at det er blevet tid for overdragelse af Jan Agerbos maleri med motiv fra en afskedsscene på Langå Station under første verdenskrig.

Kunstforeningen modtager maleriet på mandag, og det hænges op I forhallen.

Kunstforeningen inviterer derfor alle til et lille arrangement, hvor dette foregår.

Mandag den 11.3. kl.17.00

I forhallen.