Kulturhuset er altså lukket!

posted Jan 19, 2021, 11:27 PM by Rune Asmussen

Hele landet er jo som bekendt ”ramt” af restriktioner, der gerne skulle resultere i, at coronavirus i forskellige mutationer bliver stoppet.

En af restriktionerne indebærer, at alle kulturinstitutioner er lukkede, og det indebærer, at vi må holde Kulturhuset helt lukket. I den periode, hvor huset er lukket, har man fra Randers Kommune slået alarmen til i hele huset.

Jeg har modtaget en mail fra den alarmansvarlige, der kan fortælle, at der stadig er folk, der låser sig ind og færdes i huset. Dette må stoppe, da vi fremover vil få en regning på 440 kr, hver gang det har været nødvendigt at tage sig af en alarm.

ALTSÅ:

Hvis man har et uopsætteligt behov for at komme ind i Kulturhuset (og har en nøgle, der gør det muligt), skal man aftale det med den alarmansvarlige først!!!

Vi krydser fingre for, at vacciner mm. gør det muligt at åbne igen, men foreløbig er huset altså lukket helt, indtil restriktionerne bliver ophævet.

Pas på jer selv og hinanden.