Generalforsamling - dagsorden

posted Sep 16, 2021, 3:16 AM by Rune Asmussen

Endelig er der masser af aktivitet i Kulturhuset igen efter lange perioder med helt eller delvis lukning.

Eftersom alle restriktioner er ophævet, er der selvfølgelig heller ingen begrænsninger af aktiviteterne i huset, men man opfordres selvfølgelig stadig til at passe på sig selv og andre.

I bestyrelsen arbejder vi stadig med at få køkkenet til den nye sal gjort klar, og firmaet har lovet, at maskinerne vil kunne leveres i uge 43 eller 44.

Vores generalforsamling nærmer sig med hastige skridt: Tirsdag den 21. september kl. 19.00

- mødes vi i Havestuen til den årlige generalforsamling – dagsorden vedhæftes.

Vi håber, at mange møder op og giver deres mening til kende. Vi får måske også bruge for en ny kandidat (eller flere), så man kan tænke over, om det er noget, man har lyst til.

ĉ
Rune Asmussen,